زعفران – روشهاي آزمون

دسته بندي : فنی مهندس » مهندسی کشاورزی
تحقیق زعفران – روشهاي آزمون در حجم 77 صفحه و در قالب word و قابل ویرایش و با قسمتی از متن زیر:

فهرست مندرجات :                                                        
پيش گفتا
 1   هدف 1
2    دامنه كاربرد .1
3   مراجع الزامي
4   اصطلاحات و تعاريف...2
5   آزمونها 4
5-1 مواد ناپذيرفتني ..4
5-2 آزمون شناسائي 4
5-3  آزمون ميكروسكوپي .6
5-4  تعيين درصد جرمي خامه همراه با كلاله 10
5-5 تعيين درصد جرمي مواد خارجي .11
5-6  ساييدن و الك كردن نمونه ..12
5-7  تعيين درصد جرمي رطوبت و مواد فرار13
5-8  تعيين درصد جرمي خاكستر كل...14
5-9  تعيين درصد جرمي خاكستر نامحلول در اسيد14
5-10  تعيين درصد جرمي عصاره محلول در آب سرد.15
5-11  تعيين ويژگيهاي اصلي زعفران .15
5-12    تشخيص رنگدانه ها ي زعفران 17
تعيين درصد جرمي ازت تام  .24
5-14 تعيين درصد جرمي فيبر خام24
5-15 آزمون آلوده كننده هاي فلزي 25
5-16 آزمون ويژگيهاي ميكروبيولوژي .26
5-17 بررسي رنگهاي مصنوعي به روش كروماتوگرافي لايه نازك 26
5-18 تشخيص و تعيين رنگهاي مصنوعي به روش H.P.L.C.32
پيوست الف .41
پيوست ب ..42
پيوست پ  44
پيوست ت 
دسته بندی: فنی مهندس » مهندسی کشاورزی

تعداد مشاهده: 932 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 77

حجم فایل:2,180 کیلوبایت

 قیمت: 12,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • راهنمای استفاده:
    تحقیق زعفران – روشهاي آزمون در حجم 77 صفحه و در قالب word و قابل ویرایش

  • محتوای فایل دانلودی:

    فهرست مندرجات :
    پيش گفتا
    1 هدف 1
    2 دامنه كاربرد .1
    3 مراجع الزامي
    4 اصطلاحات و تعاريف...2
    5 آزمونها 4
    5-1 مواد ناپذيرفتني ..4
    5-2 آزمون شناسائي 4
    5-3 آزمون ميكروسكوپي .6
    5-4 تعيين درصد جرمي خامه همراه با كلاله 10
    5-5 تعيين درصد جرمي مواد خارجي .11
    5-6 ساييدن و الك كردن نمونه ..12
    5-7 تعيين درصد جرمي رطوبت و مواد فرار13
    5-8 تعيين درصد جرمي خاكستر كل...14
    5-9 تعيين درصد جرمي خاكستر نامحلول در اسيد14
    5-10 تعيين درصد جرمي عصاره محلول در آب سرد.15
    5-11 تعيين ويژگيهاي اصلي زعفران .15
    5-12 تشخيص رنگدانه ها ي زعفران 17
    تعيين درصد جرمي ازت تام .24
    5-14 تعيين درصد جرمي فيبر خام24
    5-15 آزمون آلوده كننده هاي فلزي 25
    5-16 آزمون ويژگيهاي ميكروبيولوژي .26
    5-17 بررسي رنگهاي مصنوعي به روش كروماتوگرافي لايه نازك 26
    5-18 تشخيص و تعيين رنگهاي مصنوعي به روش H.P.L.C.32
    پيوست الف .41
    پيوست ب ..42
    پيوست پ 44
    پيوست ت

برچسب ها: زعفران