پاورپوینت درمود شربتها ی قندی

دسته بندي : عمومی » گوناگون
مشخصات فایل
عنوان: پاورپوینت درمود شربتها ی قندی
قالب بندی: پاورپوینت
تعداد اسلاید: 23


محتویات:
مقدمه
شربت خرما
شربت یاکون
سایر مزایای fos
شربت افرا
کاربردهای شربت افرا
شربت خرما
شربت عسل
آیا عسل طبیعی هم شکرک می‌زند؟
منابع






قسمتی از پاورپوینت:

مقدمه

شربتها ی قندی بخشی از شیرین کننده های طبیعی هستند که امروزه استفاده فراوانی در تولید محصولات غذایی و حتی دارویی دارند .

 شربت خرما
خرما میوه ای قدیمی است . چربی کمی دارد . بعلت مقادیر ناچیز سدیم بیماران مبتلا به فشار خون بالا با مصرف آن مشکلی نخواهند داشت .

شربت یاکون
اکثر ریشه ها و غده های گیاهی کربوهیدرات ها را به صورت نشاسته ذخیره می کنند ، گیاه باکون کربوهیدارت را بهصورت فروکتوز الیگوساکارید (FOS) پلیمری که عمدتاً از فروکتوز تشکیل شده است ذخیره می کند . پودر ریشۀ خشک شده یاکون حاوی 70-50 % FOS  و نسبت کمی از شکرهای ساده ( مثل گلوکز ، فروکتوز و ساکارز)می باشد.

بدن انسان آنزیمی جهت هیدرولیز FOS ندارد در نتیجه به صورت غیر متابولیزه از دستگاه گوارش عبور کرده و کالری کمی تولید می

کند.  یاکون همچنین به عنوان مادۀ پروبیوتیک عمل مادۀ پروبیوتیک عمل نمودهه و قسمت هضم نشدۀ یاکون به عنوان ماده ای جهت تغذیه باکتری های مفید روده بوده و باعث بهبود جذب ویتامین هایی از قبیل ب کمپلکس .

و . . .
دسته بندی: عمومی » گوناگون

تعداد مشاهده: 1215 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.pptx

فرمت فایل اصلی: ppt

تعداد صفحات: 23

حجم فایل:164 کیلوبایت

 قیمت: 4,900 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • راهنمای استفاده:
    برای باز کردن فایل لطفا ابتدا فایل را از حالت فشرده استخراج بفرمایید.

    لینک دانلود برنامه WINRAR

  • محتوای فایل دانلودی:
    مشخصات فایل عنوان: پاورپوینت درمود شربتها ی قندی قالب بندی: پاورپوینت تعداد اسلاید: 23