پاورپوینت بررسي تاثيرات جانبي استفاده از PETبه عنوان يك ماده بسته‌بندي در خصوصيات كيفي شير استريليز

دسته بندي : صنایع غذایی
دانلود پاورپوینت با موضوع بررسي تاثيرات جانبي استفاده از  PETبه عنوان يك ماده بسته‌بندي در خصوصيات كيفي شير استريليزه و پاستوريزه،
در قالب ppt و در 18 اسلاید، قابل ویرایش.


بخشی از متن پاورپوینت:

مزاياي استفاده از PET در صنايع‌لبني:
1- خصوصيات فيزيكي و مقاومت خوب در برابر فشارهاي حمل و نقل
2- خصوصيات ممانعت كنندگي در برابر عبور و مرور گازهاي O2 و CO2
3- بهداشت مناسب
4- آسان براي دوخت حرارتي
5- سازگار با محيط زيست
6- قابل رويت بودن محصول براي مشتري
انواع  PET و ميزان عبور نور از آن‌ها و خواص حفاظتي آنها درمقايسه با پلي‌مرهاي ديگر جهت بسته‌بندي شير:
1- PET شفاف و معمولي
يك بطري PET شفاف حاوي شير به طور طبيعي تنها محتويات شير را در برابر طيف نور، تنها تا طول موج  nm320 محافظت مي‌كند. در حاليكه طيف نوري كه باعث ايجاد طعم بد و تخريب ويتامين‌هاي شير مي‌شود بين طول موج nm500-nm380 مي‌باشد.
به منظور حفاظت نوري بالاي nm 320 نياز داريم به طراحي يك PET رنگي يا افزودن يك افزودني يا رنگدانه مخصوص مثل اكسيد تيتانيوم (Tio2) كه يك بطري PET سفيد ممانعت كننده عبور اشعه U.V (ماوراء بنفش) را توليد كند.
اما تيتانيوم دي اكسيد تنها يك پايه مواد است، امروزه بين PETهاي رنگي در نوع  رنگ بطري در محافظت در برابر عبور نور و سطح قابل رويت شير رقابت وجود دارد كه نمونه آن نمودار درصد عبور نور از بطري‌هاي رنگي شير در يك كارخانه لبني در آلمان است كه بصورت زير است:
و . . .

دسته بندی: صنایع غذایی

تعداد مشاهده: 815 مشاهده

کد فایل:24013

انتشار در:۱۳۹۷/۷/۱

حجم فایل ها:1145


اشتراک گذاری:
 قیمت: 14,900 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل

محصولات مرتبط