تحقیق کامل درباره گندم و تاریخچه گندم

دسته بندي : مهندسی شیمی

توضیحات :

تحقیق کامل درباره گندم و تاریخچه گندم ، دارای 69 صفحه در قالب Word , قابل ویرایش.

بخشی از متن :

  1. تاریخچه گندم

منشاء گندم به درستی روشن نیست ، هرودوت مورخ معروف یونانی که یادداشت هایی از یک پیشوای مذهبی کلده را جمع آوری کرده ، از مطالعه آنها به این نتیجه رسیده که گندم در زمان حکومت کلده و آشور و پیش از آن در بین النهرین به طور وحشی می روییده است ، او در پنج قرن پیش از میلاد در نوشته های خود روش خرد کردن گندم و تهیه نام درمصر را شرح داده است .

کاوش های باستان شناسی اخیر نشان داده است که گونه های گندم وحشی از حدود 15000 سال پیش از میلاد در مصر و بین النهرین می روییده است .

دانه های گندم همراه با مومیایی های فراعنه مصر از اهرام این کشور به دست آمده است . استرابون مورخ معروف معتقد است که نوعی گندم وحشی از سواحل رود سند به دست آمده ، لینه گندم را متعلق به کوه های اورال می داند و ادیسه آنرا از سیسیل می داند ، به هر حال بیشتر پژوهشگران منشاء گندم را جنوب غربی آسیا دانسته اند و تا آنجا که به کشور عزیزمان مربوط می شود نمونه های گندم در کاوش های باستان شناسی دامغان کشف شده که نشانه قدمت این گیاه در آن منطقه است .

همچنین در غارهای نزدیک دریاچه خزر و همدان دانه های گندم به دست آمده است و باستان شناسان عقیده دارند که گندم از حدود پنج تا شش هزار سال پیش از میلاد در این مناطق کشت می شده است ، در حال حاضر هم در بیشتر کوههای کشورمان نمونه های گندم وحشی دیده می شود . و یکی از گونه های گندم با پسوند اسم باستانی کشورمان Persia نامگذاری شده است .

در سال 1348 باستان شناسان دانشگاه شیکاگو در حفریات روستاهای عراق دو نوع گندم به دست آورده اند .

2-1 . گیاه شناسی گندم

تعداد گونه های شناخته شده گندم متجاوز از 3000 است ، اما از بین این تعداد حدود 10 گونه به طور کامل شناسایی شده و از بین این تعداد سه گونه در تجارت بین المللی دارای اهمیت بیشتری می باشند که هر سه از جنس تریتیکوم هستند و عبارتند از :

Triticum Vulgar ( Common wheat ) – T.Compactum ( club – wheat )

تریتیکوم و ولگار مهم ترین گندم مورد استفاده آسیاب داران برای تولید آرد مناسب جهت تولید نان است ، بعلاوه بیشتر آرد مصرفی برای تولید بیسکویت و کیک هم از همین گونه تولید می شود ، تریتیکوم و ولگار در محدوده ای از شرایط اقلیمی قادر به رشد است و بنابراین عمومیت کمتری دارد .

تریتیکوم دیوروم مناسب ترین گونه گندم برای تولید ماکارونی است

و...

فهرست برخی از مطالب :

  • تاریخچه گندم
  • 3-1 . مشخصات فیزیکی دانه گندم

    2-1 . گیاه شناسی گندم

    2-3-1 . پوسته خارجی

    3-3-1 . جوانه

    2-4-1 . گندم دیوروم و دیوروم قرمز

    4-1 . طبقه بندی گندم از نظر جنبه های صنعتی

    4-4-1 . گندم نرم قرمز زمستانه

    3-4-1 . گندم سخت قرمز زمستانه

    6-4-1 . گندم مخلوط

    5-1 . عوامل موثر در کیفیت گندم

    2-5-1 . عوامل شیمیایی موثر در کیفیت گندم

    6-1 . جنبه های صنعتی ترکیبات گندم

    2-6-1 . گلوتن

    4-6-1 . پنتوزان ها

    6-6-1 . آنزیم های گندم

    3-6-1 . چربی ها

    5-6-1 . سایر قندها

    فیتیک و املاح مذکور از بدن خارج می شود . برای جلوگیری از این نقیصه یا باید

    7-1 . نگهداری گندم

    7-6-1 . مواد معدنی گندم

    3-7-1. حیوانان موذی

    1-7-1. آلودگی به آفات انباری

    5-7-1 . جوانه زدن گندم


دسته بندی: مهندسی شیمی

تعداد مشاهده: 63 مشاهده

کد فایل:33274

انتشار در:۱۳۹۸/۹/۳۰

حجم فایل ها:158.9 کیلوبایت

قابلیت ویرایش: دارد

فرمت فایل: doc

تعداد صفحات: 69


اشتراک گذاری:
 قیمت: 13,000 6,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل