پیشینه و مبانی نظری گوشت و تغذیه

دسته بندي : روانشناسی و علوم تربیتی
مبانی نظری وپیشینه تحقیق گوشت وتغذیه فصل دوم : پيشينه تحقيق اهميت گوشت از ديدگاه تغذيه 16 پروتئين گوشت 17 چربي گوشت 20 ويتامين هاي گوشت 22 مواد معدني گوشت 22 هيدرات هاي كربن گوشت 24 گوشت به عنوان يك منبع انرژي 24 مواد طعم دهنده و معطر ( آروماتيك ) 25 تاريخچه صنعت 26 اهميت غذايي سوسيس و كالباس 30 انجمن صنفي صنايع فراورده هاي گوشتي ايران 30 هيات مديره از سال 1380 الي 1382 31 هيات مديره ازسال 1384 الي 1386 31 هيات مديره از سال 1386 الي 1387 32 مشكلات ساختاري 33 مديري موفق است كه 35 خلاصه از اخبار و فعاليتهاي انجمن و تعاوني درسالهاي اخير 36 خبرهايي از كارخانه هاي عضو انجمن 37 اعضاء هيات مديره چه كساني هستند 39 اعضاء انجمن چه كساني هستند 39 هدف تشيكل 40 ادويه را بشناسيم 40 تاريخچه تجارت ادويه 41 200 سال قبل از ميلاد تا 1200 ميلادي 42 اهميت گوشت از ديدگاه تغذيه : گوشت يكي از مهمترين منابع پروتئيني به شمار مي ايد غني بودن گوشت از پروتئين هاي ارزشمندي حاوي اسيدهاي آمينه ضروري براي بدن مواد معدني مانند آهن وروي انواع ويتامين ها ونيز كاملترين مواد غذايي طبقه بندي شود . پروتئين گوشت : ارزش غذايي پروتئين گوشت نسبت به پروتئين گياهي به مراتب بالاتر مي باشد زيرا در تغذيه انسان علاوه بركميت ، مسئله كيفيت پروتئين نيز مطرح است . بعضي از اسيدهاي امينيه دربدن انسان ساخته نشده و مي بايست به همراه مواد غذايي وارد بدن گردند . پروتئين گوشت حاوي مقادير قابل توجهي از اسيدهاي امينه ضروري مي باشد ميزان درصد اسيدهاي آمينه ضروري در پروتئين هاي بافت پبوندي ( كولاژن ) است . انواع ودرصد اسيدهاي امينه موجود در پروتئين گوشت در انواع مختلف حيوانات تقريباُ يكسان است و چگونگي تغذيه دام در تركيبات اسيد آمينه موجود در پروتئين گوشت تغييري حاصل نمي نمايد . ارزش غذايي پروتئين ها طبق روشهاي مختلفي تعيين مي گردد . يكي ازروشهاي شيميايي تعيين انديس EAA يا شاخص اسيد آمينه ضروري مي باشد دراين روش ميزان اسيدهاي آمينه ضروري موجود در تخم مرغ بعنوان معيار به كار گرفته مي شود و انديس EAA عبارت خواهد بود از نسبت ميزان اسيدهاي آمينه ضروري موجود دريك ماده غذايي به ميزان همان اسيد هاي آمينه ضروري در تخم مرغ . معدل لگاريتم هاي تمامي درصد هاي حاصله نشان دهنده ارزش بيولوژيك ماده غذايي مورد آزمايش مي باشد . جدول شماره 1 : نسبت درصد اسيدهاي امينه ضروري درپروتئين هاي ماهيچه و بافت پيوندي اسيد آمينه  پروتئين ماهيچه  پروتئين بافت پيوندي ( كولاژن )   هيستيدين  3 / 3  7 / 0   ايزولوسين  0 / 6  7 /

دسته بندی: روانشناسی و علوم تربیتی

تعداد مشاهده: 34 مشاهده

کد فایل:36631

انتشار در:۱۳۹۹/۱/۱۵

حجم فایل ها:33.00کیلو بایت

قابلیت ویرایش: دارد

تعداد صفحات: 24

فرمت فایل: doc


اشتراک گذاری:
 قیمت: 30,000 20,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل

محصولات مرتبط