دانلود طرح توجیهی تولید سس سویا

دسته بندي : کارآفرینی » صنایع غذایی
دانلود طرح توجیهی و کارآفرینی تولید سس سویا در 54 صفحه در قالب word , قابل ویرایش ، آماده چاپ و پرینت جهت استفاده.

خلاصه ای از متن:
تولید سس سویا
نام طرح: طرح توجیهی تولید سس سویا
میزان اشتغال زایی:24 نفر
جمع کل سرمایه گذاری جهت اجرای طرح:9164 میلیون ریال
------------------------------------------------------------------------------------------

خلاصه طرح
در این طرح به بررسی تولید سس سویا پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، نیروی انسانی ، نحوه تامین سرمایه و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، فصل سوم به بررسی طرح از دیدگاه اقتصادی پرداخته است ( طرح توجیهی یا BP ) ، عناوینی از قبیل نیروی انسانی مورد نیاز ، میزان سرمایه گذاری ، مواد اولیه مورد نیاز ، ماشین آلات مورد نیاز و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، در نهایت فصل چهارم به بیان نتیجه اجرای طرح می پردازد.

مقدمه
مطالعات امكان سنجي، مطالعات كارشناسي است كه قبل از اجراي طرح هاي سرمايه گذاري اقتصادي انجام مي گيرد. در اين مطالعات از نگاه بازار، فني و مالي و اقتصادي طرح مورد بررسي و آناليز قرار گرفته و نتايج حاصل از آن به عنوان مبنايي براي تصميم گيري سرمايه گذاران مورد استفاده قرار مي گيرد.
گزارش حاضر مطالعات امكان سنجي مقدماتي توليد سس از سويا مي باشد. اين مطالعات در قالب متدولوژي مطالعات امكان سنجي تهيه گرديده است و مطابق متدولوژي فوق ، ابتدا محصول مورد مطالعه به طور دقيق معرفي شده و سپس بررسي هاي لازم روي بازار آن صورت خواهد گرفت و در ادامه مطالعات فني در خصوص چگونگي توليد و امكانات سخت و نرم افزاري مورد نياز نيز شناسايي شده و در نهايت ظرفيت هاي اقتصادي و حجم سرمايه گذاري مورد نياز براي اجراي طرح برآورد و ارائه خواهد شد تا با استفاده از آن سرمايه گذران و علاقه مندان محترم بتوانند كليه اطلاعات مورد نياز را كسب و در جهت انجام سرمايه گذاري اقتصادي با ديد باز و مسير شفاف اقدام نمايند . اميد است اين مطالعات كمكي هرچند كوچك در راستاي توسعه صنعتي كشورمان بعمل بياورد .

دلایل انتخاب طرح
محصول مورد مطالعه طرح حاضر ، هر چند در كليه خانوارها و اقشار مختلف جامعه بعنوان ماده كمك غذائي داراي كاربرد است ، ولي از نگاه كلان مي توان گفت كه اين محصولات اهميت استراتژيك خاصي در داخل كشور و بازارهاي جهاني ندارند و تنها از نگاه يك محصول مصرفي مي توان اين محصولات را مورد مطالعه و بررسي قرار داد .

میزان مفید بودن طرح برای جامعه
بی شک خودکفایی در تولید این محصولات می تواند ارز قابل توجهی را در کشور نگهداشته و به رشد و خودکفایی کشور کمک شایانی نماید ، علاوه بر این عامل ، میزان اشتغالزایی طرح نیز قابل توجه میباشد .

تاریخچه و سابقه مختصر طرح
در فرهنگ لغت صنعت غذا ، سس ماده غذائي است كه بعنوان تكمیل كننده طعم غذا مورد استفاده قرار مي گيرد . به عبارت ديگر سس، ما يع غليظي است كه برا ي طعم و مزه دادن به انواع غذاها يا جذاب تر به نظر آمدن آنها به كار مي رود. اصل لغت سس، فرانسوي است كه خود ريشه لاتيني دارد.
سس سويا، نوعي سس تخمير شده است كه از سويا، غلات برشته ش ده، آب و نمك تهي ه مي شود . معمولاً در غذاهاي آسيايي از اين نوع سس استفاده مي شود. اگر چه سس سويا انواع مختلفي دارد، تمام آنها شورمزه بوده و قهوه اي رنگ مي باشند كه براي مزه دار كردن غذاها هنگام پخت و يا سر ميز مورد استفاده قرار مي گيرند .
اين سس اولين بار در كشور چين ابداع شد؛ اما امروزه در سراسر قاره آسيا به خصوص كشور ژاپن و حتي در ديگر نقاط دنيا از آن استفاده مي شود. البته سس سويايي كه مردمان ژاپن در تهيه ي غذايشان به كار مي برند با سس سوياي چيني بسيار متفاوت است. كه در اينجا به آنها اشاره شده است .

بررسي روند توليد واقعي سس سويا در كشور
پيشتر اشاره گرد يد كه تنها يك واحد توليد كننده سس سو يا در كشور وجود دارد كه با ظرفيت 50 تن در سال فعاليت مي نما يد از ا ينرو در صورتيكه راندمان ا ين واحد حتي 90 درصد ظر فيت اسمي آنها در نظر گرفته شود در اينصورت توليد واقعي آن 45 تن در سال برآورد مي گردد و با توجه بر ا ينكه واحد فوق از سال 1385 شروع به فعا ليت نموده است ، لذا تعيين روند توليد واقعي براي اين محصول موضوعيت نخواهد داشت .

جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده
ابتکار و نوآوری در کلیه رشته ها می تواند عامل پیشرفت  و توسعه قرار گیرد در بخش تولید محصولات فرفورژه نیز که بازار رقابتی بسیار شدیدی دارد استفاده از ایده های نو و نوآوری و خلاقیت می تواند به عامل موفقیت تبدیل شود ، متد های نوین تبلیغاتی یکی از عوامل پیشرفت و توسعه اقتصادی در کشور های صاحب سبک در صنعت میباشد ، الگوبرداری از این روشها برای معرفی کالا و محصولات می تواند به عنوان یک ایده نو مورد استقیال قرار گیرد .

نتایج حاصله از اجرای طرح
از نتيجه مطالعات انجام شده چنين بر مي آيد كه در سال ها ي آينده بازار كشور از كمبود عرضه برخوردار خواهد بود ، بنابراين قابل نتيجه گيري است كه ايجاد واحدهاي جديد براي توليد اين محصول در شرايط كنوني و با در نظر گرفتن بازار داخل توجيه پذير مي باشد .
ليكن بايد گفت كه به علت نبود سابقه مصرف در گذشته ، تقاضاي پيش بيني شده بازار در واقع پتانسيل تقاضا مي باشد كه لازم است از طر يق بازار سازي اثربخش به تقاضاي بالفعل تبديل گردد . بنابر اين مي توان اضافه گرد كه هر چند پتانسيل تقاضاي مناسب در بازار داخل و همچنين صادرات به ميزان بالا وجود دارد ، ليكن توجيه پذ يري بازار تحت شر ا يطي توجيه پذ ير خواهد بود كه متقاضي اجراي طرح توان بازار ساز ي و تبديل پتانسيل تقاضا به تقاضاي بالفعل را داشته باشد . از نقطه نظر صادرات نيز مي توان گفت كه با توجه بر وجود مزيت نسبي در صادرات محصولات كشاورز ي و محصولات تو ليد  شده از آنها ، در صور ت يكه متقاضي اجراي طرح از توان لازم صادرا ت ي مطابق جدول شماره 1 برخوردار باشد در اين صورت مي تواند اجراي طرح جديد توليدي را در دستور كار قرار دهد . از نقطه نظر ظرفيت بايد گفت كه حداقل ظرفيت اقتصادي يك واحد توليد سس سو يا 2000 تن در سال بايد انتخاب شود كه با احتساب 80 درصد راندمان ، ظرفيت عملي توليد 1600 تن در سال خواهد بود كه تحت آن حجم سرمايه ثابت معادل 9164 ميليون ريال خواهد بود كه ظرفيت و حجم سرمايه گذاري هاي فوق طور ي انتخاب شده است كه طرح علاوه بر ا ينكه كليه هزينه هاي خود را پوشش مي دهد، سود معقولي نيز نصيب سرمايه گذار خواهد نمود. لازم به ذكر است كه در صورت افزودن محصولات د يگر به تركيب تو ليد به منظور اقتصادي كردن 15 درصد - طرح ، ظر فيت تو ليد به ميزان صد درصد و حجم سرمايه گذار ي تنها حدود 20 افزايش پيدا خواهد كرد .

فهرست مطالب دانلود طرح توجیهی تولید سس سویا به شرح زیر می باشد:
خلاصه طرح
فصل اول - کلیات   
مقدمه
نام کامل طرح و محل اجرای آن
محل اجرا
مشخصات متقاضیان
دلایل انتخاب طرح
وضعیت و میزان اشتغالزایی
تاریخچه و سابقه مختصر طرح
نام و کد محصولات   
سس سوياي چيني   
الف - سس سوياي تازه/  روشن
ب - سس سوياي قديمي / تيره
سس سوياي ژاپني   
الف - دسته اول
ب - دسته دوم
ج - دسته سوم
د - دسته چهارم
ر - دسته پنجم
شماره تعرفه گمركي   
شرايط واردات   
بررسي و ارائه استاندارد ملي يا بين المللي   
بررسي و ارائه اطلاعات لازم در زمينه قيمت توليد داخلي و جهاني   
بررسي قيمت هاي داخلي   
مروري بر قيمت هاي جهاني محصول   
موارد مصرف و كاربرد   
بررسي كالاهاي جا يگزين و تجزيه تحليل اثرات آن بر مصرف محصول   
كشور هاي عمده توليد كننده و مصرف كننده   
شرايط صادرات   
وضعيت عرضه و تقاضا   
بررسي ظرفيت بهره برداري و روند توليد از آغاز برنامه سوم تاكنون   
الف ) بررسي ظرفيت هاي بهره برداري   
ب ) بررسي روند ظرفيت نصب شده توليد سس سويا در كشور   
بررسي روند توليد واقعي سس سويا در كشور   
بررسي سطح تكنولوژي توليد در واحدهاي فعال   
فرايند توليد سس سويا به صورت زير مي باشد
درصد استفاده از ظرفيت اسمي در واحدهاي توليدي فعال   
و ) نام كشورها و شركت هاي سازنده ماشين آلات مورد استفاده توليد   
بررسي وضعيت طرحهاي جديد و طرح هاي توسعه در دست اجرا   
پيش بيني عرضه در بازار آينده كشور   
الف ) پيش بيني توليد داخل واحدهاي فعال   
پيش بيني توليد داخل واحدهاي در حال ايجاد   
بررسي روند واردات محصول از آغاز برنامه سوم تا سال 1385   
جمع بندي عرضه   
بررسي روند مصرف از آغاز برنامه سوم تاكنون   
مصرف ظاهري از رابطه زير حاصل محاسبه و در جدول زير وارد شده است
نمودار زير روند مصرف در سالهاي گذشته را نشان داده است .
بررسي روند صادرات محصول از آغاز برنامه سوم تا سال 1385   
بررسي نياز به محصول با اولويت صادرات تا پايان برنامه چهارم   
برآورد ميزان تقاضاي داخل در آينده   
برآورد قابليت صادرات در آينده   
براي بررسي قابليت صادراتي محصول مورد مطالعه در آينده ، از دو روش مي توان استفاده كرد
الف – استناد بر سوابق صادراتي در سالهاي گذشته   
برآورد تقاضاي كل   
مجوز های قانونی
مراحل صدور جواز تاسیس
شرايط عمومي متقاضيان ( اعم از اشخاص حقيقي يا حقوقي ) دريافت جواز تاسيس
اشخاص حقيقی   
اشخاص حقوقی   
مدارك مورد نياز
اصلاحیه جواز تاسیس
تعریف
صدور پروانه بهره برداری
مراحل صدور توسعه طرح
فصل دوم - روش انجام کار   
جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده
مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار
مطالعات فني و تكنولوژيكي   
بررسي اجمالي تكنولوژي و روش هاي توليد و عرضه محصول در كشور و مقايسه آن با ديگر كشورها   
الف ) نگاهي به روش توليد سس سويا   
فرايند توليد سس سويا به سه مرحله اصلي زير تقسيم مي گردد
مرحله اول : تهيه كوچي   
مرحله دوم : تخمير نمكي   
مرحله سوم : تصفيه   
عمليات حرارتي ( استريليزاسيون )   
ليبل زني شيشه ها   
بسته بندي شرينگ   
قرنطينه محصول به مدت معين   
ارسال محصول آماده فروش به انبار محصول   
مقايسه روش توليد معمول كشورمان با ديگر كشورهاي جهان  
تعيين نقاط قوت و ضعف تكنولوژي هاي مرسوم (به صورت اجمالي) در فرآيند توليد
برآورد حداقل ظرفيت اقتصادي طرح   
لحاظ كردن نقطه سربسر توليد   
لحاظ كردن حداقل سود مورد انتظار   
بررسي تحولات اساسي در روند تأمين اقلام عمده مورد نياز در گذشته و آينده 
پيشنهاد منطقه مناسب براي اجراي طرح   
انتخاب محل اجراي يك طرح توليدي عموماً براساس معيارهاي زير صورت مي گيرد
بازارهاي فروش محصول   
بازار تأمين مواد اوليه   
احتياجات و نيازمند يهاي ديگر طرح   
امكانات زير بنايي مورد نياز   
حمايت هاي خاص دولتي   
فصل سوم - امور مالی طرح
سرمایه گذاری ثابت طرح
خرید دفتر کار
هزینه زمین
هزینه محوطه سازی
هزینه ساختمان سازی
هزینه ماشین آلات و تجهیزات
هزینه تاسیسات و تجهیزات عمومی
وسایل اداري و خدماتی   
ماشین آلات حمل و نقل درون/ برون کارگاهی   
هزينه هاي قبل از بهر هبرداري   
هزينه هاي پيش بيني نشده   
هزینه سرمایه گذاری ثابت
ميزان مواد اوليه عمده مورد نياز سالانه، محل تامين و قيمت ارزي و ريالي آن   
فصل چهارم - جمع بندی – نتیجه گیری و پیشنهادات   
نتایج حاصله از اجرای طرح

مناسب برای :
- اخذ وام بانکی از بانک ها و موسسات مالی اعتباری
- گرفتن وام قرض الحسنه خود اشتغالی از صندوق مهر امام رضا
- ارائه طرح به منظور استفاده از تسهیلات بنگاه های زود بازده
- گرفتن مجوز های لازم از سازمان های دولتی و وزارت تعاون
- ایجاد کسب و کار مناسب با درآمد بالا و کارآفرینی
- مناسب جهت اجرای طرح کارآفرینی  و ارائه دانشجویی

چيزی که اين فایل را با بقیه فایل ها متمايز کرده است قابل ویرایش بودن و آماده پرينت بودن آن می باشد تا خريدار از خريد خود کاملا راضی باشد.
جهت دریافت و دانلود طرح توجیهی تولید سس سویا لطفا ابتدا آن را خریداری نمایید

دسته بندی: کارآفرینی » صنایع غذایی

تعداد مشاهده: 2415 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.rar

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 54

حجم فایل:1,034 کیلوبایت

 قیمت: 2,800 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • راهنمای استفاده:
    مناسب جهت استفاده در طرح های توجیهی و ارائه دانشجویی


  • محتوای فایل دانلودی:
    در قالب word و قابل ویرایش