دانلود طرح توجیهی تولید و بسته بندی سوسیس و کالباس

دسته بندي : کارآفرینی » صنایع غذایی
دانلود طرح توجیهی و کارآفرینی تولید و بسته بندی سوسیس و کالباس در 62 صفحه در قالب word , قابل ویرایش ، آماده چاپ و پرینت جهت استفاده.

خلاصه ای از متن:
سوسیس و کالباس
نام طرح: طرح توجیهی تولید و بسته بندی سوسیس و کالباس
میزان اشتغال زایی:30 نفر
جمع کل سرمایه گذاری جهت اجرای طرح:5027000 میلیون ریال
----------------------------------------------------------------------

خلاصه طرح:
هر محصول ویژگی ها و مشخصات خاصی دارد که پیش از هر گونه بررسی فنی، مالی و اقتصادی طرح، لازم است این خصوصیات به درستی شناخته شوند. شناخت صحیحی از مشخصات و انواع مختلف محصول، بدون تردید، راهنمای مناسبی جهت تصمیم گیری های لازم در انتخاب روش و عملیات تولید و محاسبات بعدی مورد نیاز خواهد بود.
در این ارتباط یکی از موثرترین روشهای قابل استفاده، به کارگیری استانداردهای مدرن ملی و جهانی هر یک از محصولات می باشد. علاوه بر این جهت بررسی بازار لازم است تا شماره تعرفه گمرکی (نامگذاری بروکسل) محصولات نیز مشخص گردد تا درباره روند واردات و صادرات محصول و مقررات آن شناخت لازم حاصل شود.
تولید و بسته بندی سوسیس و کالباس نیازمند شناخت مبانی تئوری و برخورداری از دیدگاه های تجربی و عملی متناسب با شرایط اقتصادی و فرهنگی حاکم و دانش فنی موجود جامعه، به منظور نیل به اهداف تولید می باشد.
بررسی امکان احداث واحد تولید و بسته بندی سوسیس و کالباس از حیث نحوۀ تأمین مواداولیه، تعیین میزان سرمایه گذاری ، تطابق تکنولوژی صنعت مورد نظر با میزان تخصص ها و مهارتهای بالقوه و بالفعل موجود در کشور و …، مطالعات هماهنگ و چند جانبه اقتصادی، فنی، اقلیمی و جغرافیایی را ایجاب می نماید. مطالعات فنی ایجاد صنایع، مجموعه ای از تحقیقات درخصوص ماهیت مواد و محصولات، شناخت فرآیندهای مختلف تولید و تکنولوژی های موجود و بررسی سیستم ها، تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز می باشد . این بررسی ها در راستای نیل به هدف توسعه، تولید و افزایش کیفیت محصولات تولیدی صورت می گیرد که با بهبود بافت فنی واحدهای جدیدالتأسیس در دا خل کشور، پاسخگویی به نیاز بازار و رقابت با سایر تولیدکنندگان جهانی را امکان پذیر می سازد. در بررسی های فنی ابتداء روش های مختلف تولید محصول مورد مطالعه قرار می گیرد و پس از بررسی های لازم مناسبترین تکنولوژی که با فرهنگ کاری و توانائی های بالقوه صنعت تناسب داشته باشد، انتخاب می گردد.

مقدمه
مقوله غذا و تغذيه فرآيند ضروري براي حفظ و ادامه حيات مي باشد و تنها تعداد معدودي از مواد غذائي از جمله گوشت خاصيت رفع گرسنگي را دارد وفرآورده هاي گوشتي از جمله سوسيس ها و كالباسهايي نيز كه از انواع گوشت هستند منابع غذائي لذيذي بشمار مي آيند كه ضمن اينكه هر انساني را از گرسنگي نجات ميدهد باعث رشد جسمي و مغزي نيز ميگردد چرا كه مقدار پروتئين هاي حيواني اسيدهاي آمينه ضروري ومناسب درآنها به اندازه كافي بالا ميباشد و ميتواند منبع غذائي خوبي در رژيم غذائي يك فرد باشد از طرفي با توجه به روند صنعتي شدن جامعه و افزايش تمايل افراد به استفاده از غذاهاي نيمه آماده يا به اصطلاح فست فود  به دليل وقت كم مصرف اين نوع فرآورده هاي گوشتي نيز روزبه روزبيشتر مي شود و توجه به آمار مصرف خیلی کم در ایران که سرانه مصرف با وجود 250 کارخانه فعال و تولید حدود 400 هزار تن در سال به مقدار 4 کیلو در سال  میباشد که در مقایسه با کشورهای اروپائی بسیار پائین میباشدمیزان  مصرف در کشورهای اروپائی سرانه 64 کیلو میباشد با نظري به تاريخچه صنعت توليد سوسيس و كالباس درايران و روند صعودي آمار توليد كنندگان و بالطبع روند صعودي مصرف اين كالا بيشتر به اين قضيه واقف ميشويم .از سال 1310 در سطح كارگاهي و ابتدائي اولين واحد هاي توليد كننده اين كالا شروع بكار نمودند و سپس واحد هاي ديگري در گيلان و كرج تاسيس شد . قبل از انقلاب اسلامي توليدات سوسيس و كالباس به دوبخش اسلامي و غير اسلامي  تقسيم ميگرديد توليدات اسلامي با استفاده از گوشت گاو به اضافه روغن نباتي و غيره توليد ميشد وبخش غير اسلامي با استفاده از گوشت و چربي خوك تهيه ميگرديد پس از انقلاب اسلامي و ايجاد ممنوعيت مصرف گوشت خوك ستاد بسيج اقتصادي كشور فرمولاسيون توليدات گوشتي را بشرح ذيل تغيير داد :
1-    سوسيس و كالباس با 40 % گوشت
2-    سوسيس آلماني با 40% گوشت
3-    مارتادلا با 40% گوشت
4-    كالباس خشك با 60% گوشت
5-    كالباس ليونر (بي چربي) با 64% گوشت
6-    كالباس ممتاز با 80% گوشت

دلایل انتخاب طرح
با توجه به نیاز تولید کنندگان محصولات مختلف از جمله محصولات صنعتی به این صنعت و با توجه به این که تولید و بسته بندی سوسیس و کالباس می تواند به رشد و شکوفایی اقتصادی کشور کمکی هر چند کوچک نماید و با در نظر گرفتن علاقه خود به فعالیت های صنعتی این طرح را برای اجرا انتخاب کرده ام.

میزان مفید بودن طرح برای جامعه
بی شک خودکفایی در تولید این محصولات می تواند ارز قابل توجهی را در کشور نگهداشته و به رشد و خودکفایی کشور کمک شایانی نماید ، علاوه بر این عامل ، میزان اشتغالزایی طرح نیز قابل توجه میباشد .

تعريف
سوسيس و كالباس عبارت است از مخلوطي پايدار حاصل از گوشت يك يا چندين حيوان حلال گوشت كه همراه با مواد ديگري در داخل پوششهاي طبيعي و يا مصنوعي در شرايط مناسب پر شده و پس از طي فرآيند حرارتي مناسب و ساير فرآيندها براي مصرف آماده ميگردد ولي در هر حال عمده ترين جزء پروتئين بكار رفته در توليد سوسيس و كالباس گوشت ميباشد.

بررسی  و مطالعه در خصوص مواد اولیه
مواد افزودنی مختلفی که در واحدهای تولید کننده سوسیس و کالباس بکار برده میشود ، شامل : گوشت ، مخلوط های عمل آوردنده، ادویه جات و چاشنی ها ، اتصال دهنده ها و پر کننده  ها و آب هستند . در آماده کردن یک فرآورده مخصوص، سازندگان به تولید یک محصول خاص با ترکیبات معیین خود را محدود نمیکنند معمولا مقدار مواد افزودنی و بر حسب ذائقه مشتریان میتوان تغییر داد تا محصول مورد نظر تولید شود . در فرآیند فرمولاسیون یک کالا تولید کننده مواد افزودنی خاصی را انتخاب میکند اولین هدف از فرمولاسیون عبات است از تولید فرآورده ای که ظاهر ، ترکیب ، مزه ، خواص فیزیکی یکنواختی داشته باشد و از یک محصول تا محصول دیگر از یک روز تا روز دیگر از ماه تا ماه دیگر همیشه ترکیبش ثابت بماند . نیاز اساسی در تولید فرآَورده های یکنواخت گوشتی انتخاب صحیح مواد افزودنی و گوشت میباشد .

تجزیه و تحلیل و ارزیابی کلی طرح
با توجه به اینکه مردم با این مصولات آشنا شده و روند شهر نشینی روز به روز در حال افزایش می باشد و همچنین روند رو به رشد صنعتی شدن جامعه که امروزه به  غذاهای آماده یا فست فود رونق خاصی بخشیده  این کالا سهمی از رژیم غذائی افراد را به خود اختصاص داده است. میتوان با تولید سوسیس و کالباس مرغوب بازار مصرف رو به رشدآن را بدست گرفته و به سود معقولی نیز دست یافت.

فهرست مطالب دانلود طرح توجیهی تولید و بسته بندی سوسیس و کالباس  به شرح زیر می باشد:
خلاصه طرح
فصل اول - چکیده طرح  
جدول نتايج چكيده طرح 
فصل دوم - کليات در راستاي شناسائي محصول و ارتباط منطقي آن با زنجيره توليد 
مقدمه  
1-1 تعريف
تعريف  
طبقه بندي  
دريك تقسيم بندي سوسيون ( سوسيس و كالباس ) را به دو رده تقسيم مي كنند
بسته بندي  
حد استاندارد  
شرايط واردات
جايگاه مصرف محصول  
بررسي بازار محصول  
چگونگي وميزان بكارگيري
ارائه ديدگاههاي كلي در مورد قيمت و امكان فروش و چگونگي روند تغييرات قيمت فروش محصول اصلي در داخل و خارج كشور  
فصل سوم - بررسي و برآوردهاي فني  
1-3 ارزيابي روشهاي مختلف توليدي و گزينش روش بهينه  
2-3 تشريح دقيق و جامع فرآيند توليد  
مراحل فرآيند توليد سوسيس و كالباس بشرح زير ميباشد  
1- آماده سازي گوشت  
2- توزين مواد اوليه  
3- اختلاط  
4- كاتر  
5- لفاف زني  
6- پخت و دود دادن  
سرد کردن  
4-3 بررسی مناطق، مراحل و شیوه های کنترل کیفیت  
1-3-3 کنترل کیفیت مواد اولیه  
گوشت  
کنترل کیفیت حین تولید  
مرحله آماده سازی گوشت ( قصابی)  
فرمولاسیون و کاتر  
کنترل پر کردن و بسته بندی  
پخت و دود  
کنترل کیفیت محصول  
آزمایشات شیمیائی شامل
آزمایشات میکروبی شامل
آزمایشات فیزیکی محصول شامل
تجهیزات مورد نیاز آزمایشگاه شامل
5-3 تعیین  و محاسبه ظرفیت ، برنامه تولید و شرایط عملکرد واحد  
ظرفیت و برنامه تولید  
برنامه تولید  
مشخصه عملکرد واحد  
6-3 ذکر نام اصلی و تجاری همراه با مشخصات فنی ، منابع تامین و نقش هر یک از مواد اولیه در تولید محصول با احتساب میزان ضایعات و میزان مصرف سالیانه  
بررسی  و مطالعه در خصوص مواد اولیه  
گوشت  
چربی  
آب  
مواد فیلر و اکستندر  
چاشنی ها  
طعم دهنده ها  
مبنا محاسبه مواد اولیه مورد نیاز واحد سوسیس و کالباس  
جدول مواد اولیه مصرفی واحد  
چرخ گوشت  
میکسر  
چاپر (کاتر بی صدا)  
پرکن  
اطاق پخت و دود  
مشخصات فنی و قیمت دستگاههای مورد نیاز واحد سوسیس و کالباس (با ظرفیت 1350 تن در سال)  
آزمایشگاه  
تعمیر گاه  
وسائط نقلیه حمل و نقل  
تاسیسات برق  
سایر تجهیزات ، تاسیسات و انشعابات  
9-3 تجزیه و تحلیل و محاسبه نیروی انسانی  
10-3 محاسبه کلیه سطح زیر بنای لازم برای سالن تولید ، انبارها ، تاسیسات ، آزمایشگاه و غیره  
مساحت زمین و عملیات محوطه سازی  
فصل چهارم - بررسي هاي مالي و اقتصادي  
1-1-4 هزینه مواد اولیه  
2-1-4 هزینه تامین انرژی ( آب ، برق، سوخت)  
سایر هزینه ها  
3-1-4 هزینه خدمات نیروی انسانی  
2-4 تدوین ، تشریح و جداول سرمایه ای واحد از جمله محاسبه ارزش دستگاهها و تجهیزات خط تولید، وسائل نقلیه،تاسیسات عمومی ، ساختمانها  
1-2-4 محاسبه و ارزش ماشین آلات و دستگاهها  
2-2-4 هزینه وسائل نقلیه  
3-2-4 هزینه تجهیزات و تاسیسات واحد  
4-2-4 هزینه کل زمین و عملیات ساختمانی و محوطه سازی  
5-2-4 برآورد هزینه های قبل از بهره برداری  
3-4 بر اورد دارائیهای ثابت ، سرمایه در گردش ، کل سرمایه گذاری، دریافت وام بانکی و هزینه های مربوطه و کارمزدبانکی  
2-3-4 سرمایه در گردش طرح  
هزینه سرمایه در گردش  
3-3-4 کل سرمایه گذاری  
4-4 هزینه های استهلاک و تعمیر و نگهداری عملیاتی  
1-4-4 هزینه تعمیر و نگهداری  سرمایه ثابت  
هزینه تعمیر و نگهداری  
2-4-4 هزینه استهلاک سرمایه ثابت  
5-4 برآورد کل هزینه های ثابت و هزینه های متغیر تولید  
1-5-4 قیمت تمام شده محصولات  
سود  
نقطه سربه سر  
برگشت سرمایه  
تجزیه و تحلیل و ارزیابی کلی طرح

مناسب برای :
- اخذ وام بانکی از بانک ها و موسسات مالی اعتباری
- گرفتن وام قرض الحسنه خود اشتغالی از صندوق مهر امام رضا
- ارائه طرح به منظور استفاده از تسهیلات بنگاه های زود بازده
- گرفتن مجوز های لازم از سازمان های دولتی و وزارت تعاون
- ایجاد کسب و کار مناسب با درآمد بالا و کارآفرینی
- مناسب جهت اجرای طرح کارآفرینی  و ارائه دانشجویی

چيزی که اين فایل را با بقیه فایل ها متمايز کرده است قابل ویرایش بودن و آماده پرينت بودن آن می باشد تا خريدار از خريد خود کاملا راضی باشد.
جهت دریافت و دانلود طرح توجیهی تولید و بسته بندی سوسیس و کالباس  لطفا ابتدا آن را خریداری نمایید


دسته بندی: کارآفرینی » صنایع غذایی

تعداد مشاهده: 3772 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.rar

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 62

حجم فایل:96 کیلوبایت

 قیمت: 2,800 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • راهنمای استفاده:
    مناسب جهت استفاده در طرح های توجیهی و ارائه دانشجویی


  • محتوای فایل دانلودی:
    در قالب word و قابل ویرایش