فایل های دسته بندی کارآفرینی - صفحه 1

مجموعه آموزش PHP MVC

آموزش تصویری PHP MVC به زبان فارسی

قیمت : 25,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

تبلیغات انبوه و نامحدود تلگرام

این برنامه جهت تبلیغات انبوه ,گرفتن سین و برنده شدن در چالش ها و ..... ساخته شده است

قیمت : 20,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

دانلود مقاله استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی جهت مدل سازی فرآیند سرخ کردن مواد غذایی

قسمتی از چکیده: وجود جریان های انتقال جرم طی فرآیند سرخ کردن مواد غذایی یکی از اساسی ترین مشکلات مدلسازی سینتیک (میزان جذب روغن و خروج آب) در این نوع فرآیندها می باشد. شبکه های عصبی مصنوعی توانایی بالایی ....

قیمت : 10,700 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

دانلود مقاله کاربرد هاي حرارت دهی مادون قرمز در صنایع غذایی

بخشی از چکیده: در سالهاي اخیر حرارت دهی بوسیله امواج مادون قرمز از روش هاي نوینی است که پیشرفت زیادي در صنایع غذایی داشته است و در آینده نیز با توجه به مزایاي آن در افزایش زمان ماندگاري مواد غذایی همراه با...

قیمت : 10,800 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

دانلود مقاله جایگاه عمل آوری و کاربرد جلبک های دریایی در ایران

قسمتی از چکیده: جلبک های میکروسکوپی (ریز جلبک ها) از قدیمی ترین ساکنان اقیانوس ها و آب های شیرین می باشند، خلقت آنها نه تنها به میلیاردها سال قبل از تاریخ حیات بشر برمی گردد، بلکه پیش از تمامی گونه های جانور...

قیمت : 10,900 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

دانلود مقاله استفاده از پلاسمای سرد فشار اتمسفری در باکتری زدایی اشرشیاکولی از شیر

قسمتی از چکیده: امروزه از تلاش های مهم محققان، دسترسی به روش های نوین غیر حرارتی با هدف تولید مواد غذایی دارای حداقل بار پاتوژنی است. از این رو بهینه سازی استفاده گازهای یونیزه پلاسمای سرد فشار اتمسفری به ....

قیمت : 11,800 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

دانلود مقاله ارزیابی خواص ضدمیکروبی عصاره گیاه گلپر در طی نگهداری سس مایونز

قسمتی از چکیده: با توجه به عدم وجود فرآیند حرارتی در سس مایونز، احتمال عدم رعایت موازین بهداشتی در مراحل تولید، استفاده از تجهیزات ساده و غیر پیشرفته و استفاده از مواد غذایی خام پرمخاطره میکروبی نظیر تخم مرغ...

قیمت : 11,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

تحقیق کاربرد تکنولوژی نوین امواج فراصوت در صنایع لبنی

قسمتی از چکیده: یکی از فرآیندهای جدید مورد استفاده در فرآوری محصولات غذایی به کار بردن امواج فراصوت می باشد. ثاتیرات فیزیکی و مکانیکی این امواج یعنی نیروهای برشی قوی، تکه تکه شدن ذرات، افزایش سرعت انتقال ....

قیمت : 10,500 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

تحقیق بررسی مقدار هگزانال در چیپس به عنوان شاخصی از اکسیداسیون لیپیدیک

قسمتی از چکیده: در این مطالعه مقدار هگزانال موجود در یک نمونه چیپس سیب زمینی با استفاده از تکنیک میکرو استخراج قطره در فضای فوقانی مورد بررسی قرار گرفت. چند پارامتر موثر بر میکرو استخراج قطره از قبیل نوع حل...

قیمت : 10,500 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10قبلی · بعدی